Partenerii de proiect sunt bucuroși să vă informeze că al treilea lor buletin informativ este gata! În el puteți găsi toate cele mai recente informații despre proiect, livrabilele sale și pașii următori!

În primul rând, partenerii de proiect au publicat un raport de țară privind furnizorii de educație pentru adulți la locul de muncă în 8 țări în toate limbile parteneriatelor (EN, SR, HU; MK, SK, RO și PT). Scopul acestui raport a fost acela de a prezenta contextul pentru rețelele WISE, învățarea adulților și WISE-uri în fiecare țară parteneră.
Citiți-l pentru a afla mai multe despre situația WISE-urilor, educația adulților și rețelele acestora în Europa!
De asemenea, partenerii au pregătit fișe sintetice de țară, unde puteți vedea situația din țara fiecărui partener dintr-o privire!

Veți regăsi rapoartele pe pagina dedicată proiectului.

Pentru a prezenta ce sunt WISE-urile (întreprinderile sociale de inserție prin muncă) și ce fac ele concret la nivel local, partenerii au adunat treisprezece bune practici din fiecare țară implicată în proiect. Aflați despre Green Kitchen Café Garden în Irlanda, despre Proxiservice în Belgia, Ateliere Fără Frontiere din România, Chrono în Serbia sau KockaCsoki în Ungaria și multe altele!

Veți regăsi ghidurile de bune practici pe pagina dedicată proiectului.