Ajută-ne să Schimbăm Vieți - Redirecționează 20% din Impozitul pe Profit!

Schimbă o Viață Astăzi

Două milioane de oameni din România vor să muncească, dar nu își găsesc un loc de muncă.  Dar știi ce?  Putem schimba această statistică împreună!

De ce să Redirecționezi 20% din Impozitul pe Profit către Ateliere Fără Frontiere?

Conform legii sponsorizării, 20% din impozitul pe profit datorat statului pot fi redirecționați spre un ONG. Altfel spus, ai posibilitatea decizi ce se întâmplă cu banii din impozitele companiei. Poți alege ne fii alături și faci o schimbare reală în societate. 

Statistici Care Vorbesc

60%

Rata de succes a programelor noastre de inserție socio-profesională

2 milioane

de Români sunt în căutarea unui loc de muncă

20%

Impozitul pe profit ce poate fi redirecționat

Cum Poți Contribui

Pachet Speranță 10.000 RON​

Cu această contribuție, vom furniza echipament de protecție și uniforme pentru angajații în inserție din atelierele noastre, permițându-le să lucreze în siguranță și cu demnitate. 

Pachet Încredere 30.000 RON​

Această sumă ne va permite să oferim cursuri de calificare profesională în domenii precum construcții, logistică, comerț, textile pentru 20 participanți. Cursurile îi vor dota cu abilitățile necesare pentru a se angaja. ​

Pachet Demnitate 60.000 RON​

Contribuția ta va susține programul complet de consiliere și plasare în muncă pentru 20 de angajați. Vom acoperi costurile pentru serviciile noastre personalizate timp de un an. ​

Completează contractul de sponsorizare și trimite-l scanat la adresa de e-mail contact@atelierefarafrontiere.ro sau în format fizic la adresa noastră. Alătură-te nouă pentru a schimba viețile și a contribui la o comunitate mai puternică și incluzivă.

Adresa noastră: 

Asociația Ateliere Fără Frontiere 
Șos. Olteniței nr. 105 
sector 4, 041303
București