logiEtic

Un nou serviciu inovator de logistică în România care promovează sustenabilitatea și responsabilitatea socială

oferim o soluție unică și sustenabilă care răspunde
nevoilor de ambalare și logistică

oferim co-packing de calitate superioară, adaptat specificațiilor fiecărui client

contribuim la dezvoltarea muncitorilor cu dizabilități care lucrează în cadrul Unitții Autorizate Protejate (UPA)

Atelierul logietic este spațiul în care colegii din grupurile vulnerabile cu care lucrăm dobândesc abilități organizatorice de împachetare, sortare și ambalare a produselor, abilități necesare angajării pe un viitor post de logistică.

Acest nou serviciu inovator, disponibil pe piața din România, oferă companiilor o soluție unică pentru nevoile lor de ambalare și logistică, în timp ce contribuie la dezvoltarea muncitorilor cu dizabilități, prin intermediul angajării lor în cadrul unei Unități Protejate Autorizate. 

Prin intermediul logiEtic, companiile din diverse sectoare pot beneficia de o gamă variată de servicii de co-packing, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărei afaceri.

Suntem mândri să prezentăm logiEtic ca pe o soluție inovatoare de co-packing în România. Cu logiEtic, ne propunem să facilităm succesul companiilor partenere, oferindu-le servicii personalizate și eficiente, în timp ce sprijinim o cauză nobilă – integrarea persoanelor cu dizabilități în forța de muncă.” – Damien Thiery, Director general Ateliere Fără Frontiere.