Campion al producției și consumului responsabil

Asociația Ateliere Fără Frontiere (AFF) este unul dintre cei cinci câștigători premiați la Gala Dezvoltării Durabile dedicată Producției și Consumului Responsabil, organizată de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, la începutul lunii ianuarie.

Premiul #RunnerUp în cadrul #NewEuropeanBauhaus

#DămClickPeRomânia, dezvoltat cu sprijinul Kaufland România și OMV Petrom , a câștigat premiul #RunnerUp în cadrul #NewEuropeanBauhaus la categoria “Shaping a circular industrial ecosystem and supporting life-cycle thinking”.

2 premii și o nominalizare la prima Gală Al 12-lea Ceas (Green Report România)

După ce a fost premiată de către Comitetul Economic și Social European pentru recondiționarea calculatoarelor, Asociația Ateliere Fără Frontiere primește 2 premii și o nominalizare la prima Gală Al 12-lea Ceas (Green Report România): Excelență în Economie Circulară pentru platforma educlick, Excelență în Agri-Food pentru ferma socială bio&co și a fost nominalizată la categoria Excelență în Inovație pentru Mediu pentru atelierul remesh.

Locul III în Competiția Civil Society Prize organizată de Comitetul Economic și Social European (EESC)

Competiția Civil Society Prize organizată de Comitetul Economic și Social European (EESC) a selectat Ateliere Fără Frontiere, pe locul III în topul asociațiilor din Uniunea Europeană pentru implicarea în acțiuni climatice. Premiul a fost acordat pentru activitatea atelierului educlick, unde echipamentele IT uzate sunt colectate, recondiționate și donate către școli din medii vulnerabile. Toată activitatea atelierului reprezintă un program de inserție socio-profesională pentru persoane vulnerabile.