
Sunt Ioana, lucrez la Ateliere Fără Frontiere în atelierul remesh unde croiesc produse sustenabile din bannere și mesh-uri publicitare.
Iubesc ceea ce fac și îmi place că pot vedea imediat rezultatele muncii mele! Chiar sper ca pe viitor sa îmi găsesc ceva asemănător. Oamenii de aici nu mi-au oferit o șansă doar mie, ci și fetiței mele, așa ea are copilăria pe care eu, din păcate, nu am avut-o.
Ioana, 61 ani
Credem într-o nouă șansă, mai ales pentru cei care nu au primit-o, de aceea oferim posibilitatea unei vieți mai bune tuturor participanților programului de acompaniere socio-profesională.
Misiunea noastră este integrarea pe piața convențională a muncii a persoanelor greu angajabile. Aceștia sunt adulți ce au dobândit, pe parcursul vieții, mai multe vulnerabilități care i-au ținut departe de un parcurs profesional obișnuit. Ei pot fi tineri ieșiți din sistemul de protecție specială, mame singure – supraviețuitoare ale violenței domestice, oameni fără locuință, oameni care au trebuit să abandoneze școala încă din clasele mici, sau care au diverse dizabilități, sau persoane refugiate care își caută un nou viitor aici, departe de casă.
În prezent, la Ateliere Fără Frontiere lucrează 23 persoane care provin din medii defavorizate, a căror activitate este susținută aproape în totalitate din sponsorizări private.
Contribuția ta ne va ajuta să creăm mai multe locuri de muncă, să colectăm mai multe deșeuri electrice și electronice, iar astfel să sprijinim, prin donarea de echipamente IT, școlile din mediile vulnerabile.
Conform Legii Sponsorizării, 20% din impozitul pe profit datorat poate fi redirecționat spre un ONG. Altfel spus, ai posibilitatea să decizi ce se întâmplă cu banii din impozitele companiei. Poți decide să ne fii alături.