Am pus mână cu mână și am construit astăzi un Șantier de Solidaritate. 

În cadul proiectului Incluziunea are Voce – Capacitarea Grupurilor Vulnerabile pentru Incluziune Şi Inovaţie Socială am organizat un prim șantier de solidaritate cu beneficiarii și angajații Ateliere Fără Frontiere. 

În cadrul acestui șantier beneficiarii au învățat, muncind alături de șefii lor de echipă și de consilierii lor de inserție, valoarea compasiunii și a ajutorului reciproc, rolul voluntariatului pentru o cauză nobilă. Șantierul a fost un exercițiu de formare a inteligenței emoționale pus în practică pentru a susține cauza socială a asociației Carusel, sprijinindu-i în activități de curățenie generală a centrului lor social. 

Inteligența emoțională este un factor de bază în creșterea succesului adaptării și retenției la locul de muncă. Specialiștii consideră că inteligența emoțională ajută la o cunoaștere și mai bun control al emoțiilor, automotivație, acceptarea mai ușoară a feedback-urilor negative și, astfel, o mai bună cooperare cu colegii, la gestionarea mai ușoară a stresului. 

Ajutăm la rândul nostru acolo unde este nevoie și vrem oricând să aducem valoare adăugata serviciilor sociale pe care le oferim. 

Le urăm mult succes partenerilor de la CARUSEL, în straie noi! 

Această activitate este parte din proiectul Incluziunea are Voce, desfășurat cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania. 

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants #incluziuneaarevoce #voluntariatpentruoaltacauza