Renania, furnizorul local pentru echipamente de protecția muncii, a donat angajaților Ateliere Fără Frontiere echipamente în valoare de peste 48.000 lei.  

Echipamentele de protecția muncii sunt formate din: articole de încălțăminte și articole vestimentare necesare unei desfășurări sigure a activității la lucru.  

Renania este un sustinator constant al comunitatii, desfasuram programe educationale, sustinem antreprenorii locali prin proiectul «Produs la Targu Mures » dar si prin proiecte de crestere a constientizarii importantei utilizarii echipamentelor de protectie. Si aceasta initiativa se incadreaza in aceiasi strategie a campaniei, de constientizare si sustinere, au declarat reprezentantii Renania. 

Despre Renania 

Cu o istorie de peste 23 ani, Renania este un jucator influent în domeniul sănătații și securității în muncă. 

Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu zi. 

Mai multe informații pe: https://www.renania.ro/ 

Despre Ateliere Fără Frontiere 

Ateliere Fără Frontiere este o asociație neguvernanmentală românească  care vizează inserția socială și profesională a persoanelor aflate în mare dificultate,  militând împotriva excluziunii sociale prin grijă față de mediu și prin educație. 

Mai multe informații pe www.atelierefarafrontiere.ro