Asociația Ateliere Fără Frontiere reia procedura de achiziție a liniei de prelucrare cabluri electrice, cu valoarea estimată de 331.883,22 ron, fără TVA, ca urmare a faptului că nu au fost primite oferte conforme.

Asociația are sediul în Șoseaua Olteniței 105, Sector 4, București și implementează proiectul Centrul de reparații și recondiționare a bunurilor educlick, din cadrul “Schemei de ajutor de minimis în vederea tranziției către economia circulară”, finanțat de către Ministerul Economiei. Specificațiile tehnice care definesc caracteristici referitoare la nivelul calitativ, tehnic și de performanță al echipamentului care face obiectul achiziției, precum și condițiile de livrare, instalare și mentenanță le găsiți în 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐚𝐭𝐚𝐬̦𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐣𝐨𝐬. 

 Persoana de contact în legătură cu prezenta achiziție este Daniela Diaconu. Ofertele se transmit până la data de 6 martie, ora 10:00, pe următoarea adresă de e-mail și număr de telefon: daniela.diaconu@atelierefarafrontiere.ro, 0745618201.

Citiți specificațiile tehnice aici.