Asociația Ateliere Fără Frontiere solicită ajutorul companiilor să redirecționeze 20% din impozitul pe profitul datorat în 2018 pentru ca 8500 de copii din 34 de școli din România să aibă un calculator pentru a studia Tehnologia Informației și a Comunicațiilor. 

 

Oferă și tu o șansă la educație! Redirecționează cei 20% din impozitul pe profit programului „Dăm un byte de ajutor” (un program național de educație prin respect față de mediu și solidaritate socială derulat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere). 

Credem în oameni și credem că educația poate conduce la eliminarea excluziunii sociale și poate determina schimbări pozitive în societate. Pentru a contribui la realizarea acestor schimbări, facem eforturi constante. Prin intermediul programului „Dăm un byte de ajutor”  dotăm , de 10 ani , cu echipamente IT cât mai multe școli și licee din România! Vino și tu alaturi de noi!. 

Pentru ca toate acestea să fie posibile trebuie să colectăm, să dezmembrăm și să recondiționăm echipamentele IT. Angajații în inserție, persoane vulnerabile care se pregătesc pentru piața muncii convenționale, muncesc în atelierele noastre pentru ca deșeurile IT să capete o nouă viață și să ajute copiii. 

De ce să redirecționezi cei 20% către Ateliere Fără Frontiere? 

Pentru că oferi o dată și ajuți de 3 ori. Cum? Redirecționând cei 20 % din impozitul pe profit al companiei tale, OFERI accesul la o educație modernă copiiilor defavorizați din Romania, SPRIJINI munca angajaților în inserție și în același timp SUSȚII reutilizarea resurselor, pe primul loc in ierarhia deseurilor. 

Până pe 31 decembrie companiile pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către un ONG. Modalitatea de redirecționare este foarte simplă: compania își calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, apoi încheie un contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care îsi dorește să  îl susțină, iar cheltuielile sunt deductibile! 

Persoana de contact: Anemari Necșulescu, anemari.necsulescu@atelierefarafrontiere.ro 

Pentru detalii despre proiectele noastre de solidaritate digitala, click AICI.  

reconect, educatie, campaniiOctober 17, 2018