Conectare.Dezvoltare.Acces​

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă

Scopul proiectului este oferirea sprijinului pentru angajare pe piața convențională a muncii pentru adulții proveniți din medii vulnerabile, contribuind, astfel, la obiectivul de dezvoltare durabilă 8 de dezvoltare economică prin acțiuni de inovare socială.

Proiectul „Vreau să muncesc” este derulat de Asociația Ateliere Fără Frontiere și finanțat prin apelul Conectare.Dezvoltare.Acces, dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Enel România.

Oamenii pe care îi angajăm în atelierele noastre de integrare socio-profesională au nevoie să intre în contact cu angajatori din diverse companii, să înțeleagă domeniile multiple de activitate, pentru ca ulterior să decidă unde își vor găsi un loc de muncă în viitor.

Pentru că provin din medii vulnerabile, ei au nevoie să își dezvolte încredere în abilitățile lor pentru a se integra mai ușor pe piața convențională a muncii.

De aceea, prin proiectul “Vreau să Muncesc”, le oferim oportunitatea de a face vizite exploratorii pentru a vedea la fața locului ce presupune munca în diverse companii. Astfel, creăm o legătură între ei și potențiali angajatori.

Aflați mai multe despre activitățile derulate în proiect aici.