El este Doru Dima, un om care își sprijină comunitatea cu mult suflet și dăruire. Este profesor și consilier școlar la două școli din medii rurale din județul Brașov, respectiv Apața și Maieruș. În cadrul școlilor unde predă majoritatea elevilor provin din medii vulnerabile și sunt de etnie romă. Acesta cunoaște îndeaproape problemele pe care comunitatea romă le confruntă, fiind implicat în organizații naționale și internaționale ca expert în educație.

Doru povestește că situația dificilă în care ei se află nu îi încurajează să exceleze, o mare parte având o stimă de sine scăzută, iar încrederea în propria persoană fiind aproape inexistentă.

De aceea, el organizează adesea activități interactive pentru elevii pe care îi are în grijă, iar vara aceasta școala din Apața a prins viață prin concursul de talente „La Apața elevii au talent!” Momentele de dans, muzică, actorie au stârnit aplauzele publicului, dar cel mai important, copii au fost mândri de momentul lor pe scenă.

,, Sunt copii care acasă nu se bucură de un calculator, smartphone, ori alte device-uri. Copii nu sunt încurajați să exceleze, să viseze, să creadă în ei, să creadă că merită la fel ca și ceilalți copii. ,, punctează Doru. 

Drumul educației este îngreunat semnificativ de lipsa accesului la tehnologie. Universul digital deschide imaginația și îmbogățește viața copiilor, pentru că astăzi ei descoperă lumea prin intermediul calculatorului. 

Astfel, la finalul concursului cei șapte elevi câștigători au primit fiecare câte un calculator recondiționat în atelierul Educlick.  

Mulțumirile merg către Sodexo, care a sprijinit recondiționarea și donarea calculatoarelor.