Saptamana a inceput bine pentru 30 de unitati de invatamant si institutii publice din 20 de judete ale tarii, mai exact pentru laureatii programului EduClick – Dam Click pe Romania 2019, editia a II-a. Datorita deciziei luate de Societe Generale European Business Services, partener principal al programului, in timpul jurizarii proiectelor educationale inscrise in competitie, astazi am putut anunta numele a 30 de laureati, cu 10 mai mult decat numarul pe care l-am anuntat la momentul lansarii apelului de proiecte. Datorita extinderii implicarii Societe Generale European Business Services, pentru aceasta editie ne bucuram sa putem dona in total 450 de calculatoare, cu 150 mai multe decat numarul stabilit initial. 

Cele 30 de proiecte educationale laureate au fost selectat din peste 114 inscrieri in competitie, si vor avea in total aproape 6.500 de beneficiari – elevi, profesori si specialisti in educatie. 

Le multumim tuturor coordonatorilor de proiecte care si-au investit o parte din timpul lor pentru a pregati inscrierile in competitie si ii felicitam cu multa caldura pe cei care au scris cele mai apreciate 30 de proiecte si care astfel au ajuns sa adjudece pentru unitatile de invatamant si institutiile in care lucreaza calculatoarele alocate. 

Gasiti lista proiectelor inscrise de ei pe site-ul EduClick. Daca-i stiti pe coordonatorii de proiecte care au ajuns pe lista laureatilor, coplesiti-i cu like-uri si share-uri si felicitari, pentru ca merita. S-au implicat si in aceasta editie a programului Dam Click pe Romania 2019 de dragul copiilor si tinerilor a caror educatie o ghideaza, gandindu-se cum sa le dea sanse in plus sa se bucure de un viitor luminos.