Ce este proiectul Net-Works? 

Este un proiect finanțat de Erasmus+, ce va dura trei ani, care își propune să stabilească noi rețele naționale sau regionale de furnizori de educație la locul de muncă, în special în Portugalia, Ungaria, Slovacia, Serbia și Macedonia de Nord și să faciliteze implicarea lor în cooperarea europeană.  

 

Cine sunt partenerii? 

Proiectul reunește parteneri din toată Europa: ENSIE din Belgia (lider de proiect), ISEN din Irlanda, Ateliere Fără Frontiere din România, Galileo Progetti din Ungaria, Community Development Institute – CDI din Macedonia de Nord, Asociația 3S din Portugalia, Asociația entităților de economie socială – ASSE din Slovacia și Inițiativă pentru dezvoltare și cooperare – IDC din Serbia! 

Ce vom face în timpul proiectului? 

Un Massive Open Online Course despre „Rețele de consolidare a capacității furnizorilor de educație pentru adulți, la locul de muncă”, 

5 întâlniri de schimb e experiență 

2 mese rotunde pentru a face schimb de metodologii de educație a adulților la locul de muncă 

2 vizite de studiu între o rețea nouă și una cu experiență 

2 întâlniri cu experți 

Un inventar al metodologiilor de succes, un ghid privind comunicarea externă, un raport de sustenabilitate financiară și o foaie de parcurs pentru durabilitate 

 

Ce am făcut până acum? 

Pentru moment, partenerii s-au întâlnit de trei ori și a avut loc prima sesiune de schimb de experiență. 

 

Unde pot găsi mai multe informații despre proiect? 

Poți găsi informații despre cele mai recente activități ale proiectului aici. 

În februarie, partenerii proiectului s-au întâlnit pentru a se cunoaște și a stabili care va fi primul pas al proiectului. Înregistrarea este aici. 

În martie, partenerii proiectului s-au întâlnit pentru prima sesiune de schimb de experiență, pentru a discuta ce este o rețea, cum funcționează și ce poate aduce o rețea membrilor săi. 

La începutul lunii iulie, o parte dintre parteneri de proiect s-au întâlnit la București. După ce au discutat cele mai recente știri despre proiect, partenerii au făcut schimb de situații naționale cu privire la educația adulților la locul de muncă și au descoperit mai multe despre RISE România, rețeaua românească pentru furnizorii de educație a adulților la locul de muncă. 

Sprijinul Comisiei Europene pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare care ar putea fi făcută informațiilor conținute în aceasta.