Școlile din zone mai puțin dezvoltate au în continuare nevoie de ajutorul tău și al nostru! Predă-ne calculatoare uzate din compania ta, noi le recondiționăm și echipăm școlile care nu au acces imediat la educația digitală, cu calculatoare sustenabile. 

Chiar dacă recent s-a legiferat asigurarea accesului la infrastructură digitală pentru elevi și profesori, școlile din zonele rurale sau mai puțin dezvoltate nu vor avea acces curând la computere pentru școli sau pentru educația online de-acasă. 

În mediul rural 20 de copii au acces la 1 calculator, fiind cel mai slab raport din Uniunea Europeană, deci nevoia este prea mare pentru resursele financiare limitate ale statului, mai ales într-o perioadă caracterizată de criză economică. 

În 12 ani am reușit împreună cu tine sau companii și organizații similare să fim pionierii Pactului Verde prin recondiționarea și dotarea școlilor din România cu 17.000 de calculatoare cu impact scăzut asupra mediului! 

Ajută-ne să continuăm! 

Intră pe www.educlick.ro și plasează o comandă de colectare gratuită a computerelor uzate și a deșeurilor electrice și electronice din compania sau organizația ta. 

July 14, 2020