Astăzi încep înscrierile în Competiția Parteneriatelor! Competiția este o oportunitate de a sublinia valoarea și impactul pozitiv al parteneriatelor și colaborarea dintre APL și ONG-uri în București, de a evidenția inițiativele inovatoare și rezultatele remarcabile obținute în domeniile dezvoltării durabile și incluziunii sociale.

Vă invităm să participați la această Competiție și să împărtășiți cu alți reprezentanți ai societății civile și ai autorităților publice locale parteneriatele pe care le derulați, inițiativele și proiectele inovatoare care aduc valoare comunității noastre.

 PERIOADA DE ÎNSCRIERE31 iulie – 31 august 2023.

 CINE SE POATE ÎNSCRIE: orice APL din Capitală care a încheiat un protocol cu societatea civilă în vederea creșterii calității vieții bucureștenilor în perioada 2021-203, orice ONG din România care a încheiat sau prelungit un protocol cu o APL din București între 2021 și 2023 sau orice cetățean care cunoaște inițiative sustenabile care contribuie la dezvoltarea Municipiului București poate înscrie sau nominaliza parteneriate sau inițiative ale organizatei. Pentru aplicații, vă invităm să completați formularul de ÎNSCRIERE / NOMINALIZARE, disponibil și pe site-ul competiției https://bucurestisocialsisolidar.ro/gala/.

SECȚIUNI:

  1. PARTENERIATE
  1. APL-ONG pentru dezvoltare locală durabilă în București,
  2. APL-ONG pentru incluziune socială în București,
  3. APL-ONG din alte domenii relevante pentru dezvoltarea Municipiului București.
  1. PREMII SPECIALE

D. Inițiative care contribuie la dezvoltarea Municipiului București (pentru inițiative cetățenești, ale instituțiilor publice, ale instituțiilor de învățământ,

E. Premiul Presei – acordat de organizatori pentru crearea și creșterea vizibilității în mass media pentru subiecte ce țin de dezvoltarea locală durabilă, incluziune socială, economie circulară etc.

Aplicațiile valide vor fi evaluate de juriul ce va desemna câștigătorii care vor fi premiați în cadrul Galei Parteneriatelor. Evenimentul, din luna septembrie 2023, va aduce premii, recunoaștere și vizibilitate în comunitatea noastră pentru toți cei care, prin rezultate remarcabile și inițiative inovatoare, aduc la viață „Noul București – O capitală a tuturor”.

Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, accesați Regulamentul competiției ori site-ul proiectului bucurestisocialsisolidar.ro.

____________

Competiția Parteneriatelor este organizată de Ateliere Fără Frontiere și partenerii săi din proiectul „Noul București – O capitală a tuturor”, Primăria Municipiului București și Primăria Sectorului 3. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.