Suntem fericiți să anunțăm că anul acesta #DămClickPeRomânia, dezvoltat cu sprijinul Kaufland România și OMV Petrom , a câștigat premiul #RunnerUp în cadrul #NewEuropeanBauhaus la categoria “Shaping a circular industrial ecosystem and supporting life-cycle thinking”. 
 
Ne bucură faptul că acest program prin care donăm echipamente IT recondiționate în atelierul educlick școlilor și copiilor din zonele vulnerabile a depășit granițele naționale și este acum aplaudat de către întreaga Europă. 
 
#NewEuropeanBauhaus este o inițiativă a Comisiei Europene de a finanța proiectele care construiesc un viitor durabil și incluziv, care inspiră și care răspund nevoilor comunității, care încurajează dialogul între culturi și care sunt implementate în armonie cu natura. În cadrul competiției de anul acesta au fost peste 1100 de aplicații. 
 
În așteptarea listei laureaților, am putut participa în cadrul “The Festival of the New European Bauhaus” care a reunit sub aceeași umbrelă experți din domenii precum artă, știință, design, politică, arhitectură, tehnologie și social și care a prezentat lucrări și activități menite să dea naștere dezbaterilor și discuțiilor care să ne conducă spre un viitor sustenabil și incluziv. 
 
Mulțumim tuturor celor care ne-au votat și care au încredere în misiunea noastră de a digitaliza educația din România şi de a transforma deșeurile electronice în speranțe pentru comunitățle vulnerabile!