Din partea BSI – Buying for Social Impact, Ateliere Fara Frontiere, in calitate de membru al Retelei Intreprinderilor Sociale de Insertie din Romania – RISE Romania, invita toate persoanele interesate la conferinta europeana “Achizitii Publice pentru Impact Social”, care va avea loc la Bucuresti pe 27 septembrie 2019, de la 09.30 la 16.00, la Biblioteca Nationala a Romaniei, Bulevardul Unirii 22, sala Mircea Eliade, parter. 

Principalul obiectiv al acestei conferinte este de crea cadrul pentru o discutie constructiva intre practicienii achizitiilor publice, experti si organizatii de economie sociala pe tema potentialului achizitiilor publice responsabile social de a atinge obiective sociale, de mediu si economice strategice; si de asemenea pentru schimbul de bune practici intre responsabilii de achizitii publice din Romania si din restul Europei.  

Pentru a participa la aceasta conferinta de inalt nivel, va rugam sa va inregistrati pana la data de 25 septembrie 2019, folosind formularul de aici 

Aceasta conferinta este organizata in cadrul proiectului European BSI – Buying for Social Impact, o initiativa a Comisiei Europene pentru a promova achizitiile publice responsabile in Statele Membre ale Uniunii Europene. Proiectul acopera 15 State Membre UE, incluzand Romania, si este implementat de un consortiu format din 5 organizatii europene: Social Economy Europe (SEE), AEIDL (European Association for Information on Local Development), REVES (European Network of Cities and Regions for the Social Economy), ENSIE (European Network of Social Integration Enterprises) si DIESIS Coop. In Romania proiectul este implementat de RISE Romania pentru ENSIE cu sprijinul Domnului Ioan Baciu – expert legal si al Doamnei Simona Constantinescu – expert in economie sociala. 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati link-ul aceasta. 

In speranta ca ne vom intalni pe 27 septembrie la Bucuresti, va stam la dispozitie pentru orice informatie complementara la +40 748 223 277 si pe email la adresa raluca.ouriaghli@atelierefarafrontiere.ro. 

Daca planuiti sa participati, va rugam sa completati acest chestionar. Ne va fi de ajutor in intelegerea si indeplinirea asteptarilor tuturor participantilor. 

Mai multe detalii :