Care este stadiul economiei circulare în România și în Europa și cum ne va influența? Cum pot să producă o schimbare organizațiile și cetățenii? 

Răspunsurile întrebărilor de mai sus le vei afla la trainingul „Economia Circulară, de la teorie la aplicare” organizat de Ateliere Fără Frontiere în perioada 6-8 noiembrie la București. Cursul se adresează în exclusivitate membrilor și angajaților din organizațiile economiei sociale.

Timp de 3 zile vom împărtăși informații relevante despre tendințele și strategiile internaționale și naționale privind economia circulară, stadiul actual al aplicării lor, dar și despre modul în care antreprenorii sociali pot contribui la dezvoltarea practică a economiei circulare. Vei descoperi aplicat exemple de bune practici din domeniul economiei circulare din România prin vizitele pe care le pregătim și vei purta discuții constructive cu experții din domeniu care vor participa la training.

Dacă ești antreprenor social sau faci parte din întreprinderi sociale fie atestate sau nu ca întreprinderi sociale și vrei ca acțiunile tale să aibă un impact benefic asupra mediului, înscrie-te la linkul de aici, până pe 1 noiembrie (am prelungit termenul ): 

https://forms.gle/S52M3DDqfzxE7Mt87 .

Costurile de cazare, masă și transport sunt asigurate de organizatori.

Acest curs are loc în cadrul proiectului “SEEDing – Enterprising for Tomorrow” , implementat de ADV România în parteneriat cu Unikum AS (Norvegia), Ateliere Fără Frontiere (România), Social Finance Association (România) și Rise România Rețeaua Română a Întreprinderilor Sociale de Inserție.

Proiectul “SEEDing – Enterprising for Tomorrow” beneficiază de un grant de 184 900 EUR din Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021. Obiectivul proiectului este de a crește competitivitatea a minim 100 de întreprinderi sociale din România, cu precădere din TIC și industria verde.