În urma apelului de proiecte pentru programul EduClick – Dam Click pe Romania 2019, editia I, am primit peste 290 de inscrieri – propuneri de proiecte educationale care aveau nevoie de calculatoare. Dintre toti cei inscrisi, in urma jurizarii, au fost selectati 69 de laureati, din 29 de judete ale tarii. 

În total, in cadrul programului al carui partener principal este Kaufland Romania si care este sustinut de Up Romania si Fundatia Up, am acordat 1.009 calculatoare, care vor fi utilizate in proiecte ce au, in total, aproape 14.000 de beneficiari. Ne bucuram sa anuntam ca am incheiat etapa livrarii acestor calculatoare catre unitatile de invatamant si organizatiile laureate. 

In aceasta perioada, lucram indeaproape cu toti coordonatorii de proiecte pentru a ne asigura ca toate calculatoarele sunt puse in functiune si ca toate licentele primite sunt activate. Ca de obicei, dupa livrarea unui numar mare de calculatoare, ne asteptam ca in cateva cazuri sa existe mici hopuri de trecut si suntem pregatiti sa oferim suport tehnic si toate raspunsurile de care coordonatorii de proiecte au nevoie pentru a integra cat mai repede calculatoarele primite in activitatile specifice proiectelor educationale propuse in cadrul programului EduClick – Dam Click pe Romania 2019, editia I. 

Am publicat pe pagina de Facebook a platformei EduClick, pe care am lansat-o de curand si pe care va invitam sa o urmariti, un album cu fotografii trimise de mai multi dintre coordonatorii de proiecte ai celor 69 de organizatii si unitati de invatamant laureate in cadrul programului EduClick – Dam Click pe Romania 2019, editia I. Aruncati o privire si felicitati-i pentru implicare!