Upcycling cu UP Romania Adaugat pe October 11, 2016 de admin

0

Vineri, 7 octombrie, a fost o zi plina de evenimente la sediul asociatiei. 13 angajati UP Romania ne-au calcat pragul si, dupa un tur ghidat al atelierelor, au participat la cel mai creativ workshop de reciclare si reutilizare, coordonat de 5 studenti de la Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Dupa o ora de lipit, asamblat si dezasamblat, rezultatele au fost spectaculoase: un avion, o masina futurista, un tractor, o locomotiva, un buldozer si chiar o libelula au fost create de mainile dibace ale partenerilor nostri.

img_1317

Evenimentul a marcat doua momente importante: inaugurarea oficiala a spatiului UPcycling Corner si inmanarea unui cec de 5000 de euro, reprezentand premiul Coup de Coeur. Suntem extrem de mandri si fericitdsc_5897i pentru aceasta distinctie, intrucat am fost selectati de angajatii Grupului UP pentru primirea unui ajutor financiar suplimentar, dupa ce la inceputul anului am primit aceeasi suma pentru a crea UPcycling Corner.

Sirul vestilor bune continua: de acum inainte, va asteptam cu mic si mare in UPcycling Corner pentru a participa la workshop-uri de reutilizare creativa, unde veti descoperi ca upcycling-ul nu reprezinta doar o atitudine responsabila fata de mediu, ci si o activitate sociala si solidara! In plus, va veti descoperi talente nebanuite si veti pleca acasa cu obiecte utile sau decorative ce pot fi considerate mici opere de arta.

Comments

comments

Adauga un comentariu