Up Romania te provoaca la UpCycling! Adaugat pe March 24, 2016 de admin

0

In perioada 24 martie – 20 aprilie 2016 Ateliere Fara Frontiere impreuna cu Up Romania organizeaza concursul “Up Romania te provoaca la UpCycling”!

Concursul de UpCycling “Creatie de obiecte decorative din materiale refolosite” consta in reutilizarea unui obiect aparent inutil si transformarea acestuia intr-un obiect valoros.

Scopul UpCyclingului este de a reduce risipa de materiale, folosindu-le pe cele deja existente. Acest lucru reduce consumul de noi materiale brute pentru crearea produselor noi, ducand astfel la reducerea consumului de energie, a poluarii apei, aerului si solului.

Concursul consta in parcurgerea a trei pasi simpli:

Pasul 1: crearea un obiect DIY (Do it Yourself) din materiale refolosite

Pasul 2: incarcarea unei fotografii cu obiectul creat pe pagina de Facebook Up Romania (https://www.facebook.com/UpRomania/)

Pasul 3: autorii celor mai apreciate obiecte vor fi premiati cu produse remesh la inaugurarea “UpCycling Corner”, pe 26 aprilie 2016.

UPcycling Corner este un spatiu multifunctional, neconventional si creativ din incinta atelierului de insertie al asociatiei Ateliere Fara Frontiere (zona Piata Sudului) care propune diferite activitati de promovare a economiei sociale, solidare si circulare: workshop area, info point, muzeu interactiv al reutilizarii creative si gift shop.

Participa si tu in cadrul concursului cu o singura fotografie si poti castiga unul dintre urmatoarele premii:

Locul 1: o bancuta maxi relax + o geanta recap + 1 portofel recharge

Locul al 2-lea: un puf relax + o geanta recross + 1 sort resort

Locul al 3-lea: un puf mini relax + un set de cutii repack

Regulamentul oficial poate fi consultat aici.

Fundatia Grupului UP si UP Romania sprijina Ateliere Fara Frontiere (AFF) pentru al doilea an consecutiv in ceea ce priveste continuarea programelor sociale dezvoltate.

Comments

comments

Adauga un comentariu