Team building in aer liber la Ciocanari ! Adaugat pe October 11, 2016 de admin

0

 

Toata echipa Ateliere Fara Frontiere Bucuresti a mers cu mic cu mare la ferma noastra de legume Bio&co, la Ciocanari, pentru a munci cot la cot cu echipa fermei la intretinerea culturilor, pregatirea cosurilor de legume saptamanale si la un gratar convivial!

Activitatea face parte din dorinta Ateliere Fara Frontiere de apropia colegii din echipa permanenta si pe cei in parcurs de insertie, sa cunoasca mai bine activitatile asociatiei si sa inteleaga misiunea asociatiei pentru oameni si mediu.

A fost o zi plina, de la 7:30 pana la ora 17:30, o zi de « munca altfel », a fost si distractiv. Am lucrat in grupe cu oameni care nu se cunosteau prea bine, dar care au descoperit ca impartasim aceasi valori, vrem cu totii sa ne uitam spre viitor cu mai multa incredere si responsabilitate.

In timp ce unii scoteau buruieni si pregateau solarul de rosii pentru culturi de toamna-iarna, altii pregateau cosurile de legume care au plecat la ora 12: catre consum-actorii nostri la Therapy Cafe si la sediile companiilor partenere : BRD, Groupama, Institutul Francez si Enel.

Dupa o cafea si o gustare mica, pregatitata de Georgiana, unii dintre noi am mai lucrat la camp, iar ceilalti au vizitat ferma si asociatia partenera vecina Mladita si au  facut cunostinta cu iepurii, purceii, gainile si ratele, iar Marian si Ovidiu au pus mana pe gratar, Rucsandra si Gema s-au ocupat de salata de legume bio &co.

Am mancat in aer liber, printre colegi entuziasti, asteptand alte ocazii de a petrece momente frumoase impreuna. Viitoarele « excursii » prevazute au fost alese : gratar in aer liber (ne place!), iesire in oras – la film, la teatru, la suc…vom vedea. Si, pentru a incheia anul cu farmec, am votat : Craciunul la munte !

Revenim in curand cu vesti din echipa AFF. Stay tuned !

Cateva fotografii ale aventurii noastre la Ciocanari regasiti pe pagina noastra de facebook Bio&co.

 

Comments

comments

Adauga un comentariu