0

Am lansat impreuna cu Carrefour campania “Shop cu dublu scop” si am introdus linia de sacose Remesh in toate cele 8 hipermarketuri ale sale din Bucuresti, veniturile dobandite in urma vanzarii revenind asociatiei Ateliere Fara Frontiere.

Remesh este un proiect dezvoltat de asociatia Ateliere Fara Frontiere, ce consta in confectionarea de genti, portofele, mape, penare si accesorii din deseuri publicitare, reciclate intr-un atelier de insertie socio-profesionala. Proiectul a luat nastere ca raspuns la doua mari probleme: excluziunea sociala si abundenta campaniilor publicitare stradale in Bucuresti.

Carrefour este partenerul de incredere al Ateliere Fara Frontiere, asociatie ce are ca misiune insertia socio-profesionala a persoanelor ce apartin grupurilor defavorizate, prin activitati de reciclare si reutilizare a deseurilor.

In acest moment sunt disponibile la vanzare 2 modele de sacose Remesh: Resist si Refill.

“Atragatoare prin design-ul unic si colorat, indispensabile prin rezistenta materialelor din care sunt confectionate, sacosele sunt potrivite oricarei activitati, fie ca le porti la birou, la plimbare sau la cumparaturi. Mult mai important insa, este faptul ca, pe langa aspectul atractiv, prin achizitionarea acestor produse sustinem economia sociala a Romaniei. Acest proiect se inscrie perfect in politica companiei noastre, de a contribui la crearea unei vieti mai bune.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour Romania.

Comments

comments

Adauga un comentariu