remesh la “Arta Consumului” Adaugat pe April 11, 2014 de admin

0

Nu stiu voi ce ati facut la Noaptea Agentiilor, dar noi am primit o invitatie de nerefuzat de la Creionetica si am incuviintat de-ndata.

Tema evenimentului a fost “Arta Consumului”, ”o introspectie lejera si creativa despre importanta consumului in viata noastra si cat de mult publicitatea ne influenteaza perceptiile asupra vietii.” – Creionetica

Organizat de Creionetica, “Arta Consumului” a avut loc la Casa de pe Chei, unde de-a-lungul serii ne-am delectat cu proiectii Consumix by Creionetica, concert Sabridoz x Intimidatah si expozitie de afise “Arta consumului”. Nu aveau cum sa lipseasca nici alternativele de produse responsabile realizate de remesh, Atelierul de Panza, Mesteshukar BoutiQ, Reciclare Creativa, Asociatia React, Sapun Bun si Spokes Bike Shop.

Va invit cu drag sa trageti un ochi pe site-ul Creionetica si contul lor de youtube sa recuperati ce ati ratat joia trecuta. Gasiti aici cateva poze de la eveniment, unde am petrecut frumos pana la miezul noptii.

Multumim Creionetica pentru evenimentul simpatic si frumos organizat. Asteptam cu nerabdare urmatoarele evenimente.

“CREIONETICA este o agenție multimedia dedicată cauzelor societale. Prin grafică, text, video, audio, fotografie, web design și evenimente interactive contribuim la dezvoltarea unei societăți echilibrate. Credem că businessul ar trebui să coexiste cu ecologia și echitatea și spre asta ne vom concentra toate eforturile.”

Pozar: Creionetica. In fotografie sunt membrii Creionetica, expozitia de produse remesh expuse si unul din afisele Creionetica.

Comments

comments

Adauga un comentariu