Reliable Solutions Group Experts Adaugat pe November 13, 2014 de admin

0

Va anuntam luna trecuta ca am inceput o noua colaborare cu Reliable Solutions Group Experts, care ne asigura intructajele privind sanatatea, securitatea in munca, prevenirea si stingerea incendiiilor si consultanta permanenta in domeniul protectiei muncii.

Informatiile pe care le-am primit au fost foarte utile si s-au potrivit cu modul in care noi intelegem formarea  angajatilor care se afla in parcurs de (re)insertie socio-profesionala.

Ce este important si obligatoriu ca un angajat sa cunoasca? Care sunt cursurile de care o persoana are nevoie pentru a se (re)integra pe piata muncii, ca angajat care isi cunoaste drepturile, obligatiile si riscurile la care se supune? Sunt intrebari care ne ghideaza construirea planului de formare, care include atat calificare profesionala, deprinderea de competente specifice la locul de munca, dezvoltare personala, pregatirea pentru interviu, cat si instructaje periodice privind protectia muncii.

Pentru a puncta inceputul colaborarii, timp de 2 zile, intr-o atmosfera calda si jucausa  echipa Ateliere Fara Frontiere  si-a reimprospatat  cunostintele.  Am trecut prin : riscurile de accidentare si imbolnavire profesionala, si in special in locul in care muncim, cum putem sa prevenim aparitia unor accidente sau boli, cum si cand pot sa-mi ajut colegii, ce masuri de prim ajutor pot sa aplic, ce facem in cazul unui incendiu/calamitate naturala, ce spunea legea si care sunt consecintele neaplicarii legii.

IMG_7796

 

Comments

comments

Adauga un comentariu