Proiectul Boost remesh Adaugat pe March 12, 2015 de admin

0

Boost remesh este proiectul de sustinere prin care Fundatia Grupului Chèque Déjeuner sustine implicarea si pregatirea oamenilor in dificultate ce lucreaza in atelierul remesh unde acestia produc genti si accesorii etice, confectionate din deseuri de materiale publicitare. Donatia facuta de Fundatie vine in ajutorul procesului de integrare si formare profesionala pe care angajatii il parcurg timp de doi ani la Ateliere Fara Frontiere si va ajuta la dezvoltarea brandului remesh in 2015.

Donatia a fost facuta alaturi de compania Up Romania in cadrul unui eveniment organizat la Ambasada Frantei in Romania joi 19 Februarie. Asociatia Valentina Romania a primit de asemenea o sponsorizare ca parte dintr-o initiativa impotriva tuturor formelor de excludere si discriminare.

Multumim pe aceasta cale atat Fundatiei Grupului Chèque Déjeuner, cat si Up Romania pentru sustinerea lor si speram ca rezultatele donatiei lor sa le vedem cat mai curand in forma gentilor si accesorilor remesh de moda etica.

Fundația Grupului Chèque Déjeuner a fost înființată în 1999 având ca scop promovarea dezvoltării de noi locuri de muncă și luptă împotriva tuturor formelor de excludere și discriminare. Astfel, aceasta susține inovarea socială, dezvoltarea locală și durabilă și promovarea SSE și guvernarea democratică.Încă de la începuturile sale, a susținut mai mult de 600 de entități și a alocat peste 2.600.000 de dolari pentru acest buget.

Up România a fost înființată în anul 2002 si deservește peste 20.000 de clienți. Beneficiind de experiența de 50 de ani a grupului, Up România oferă garanția unor servicii fiabile și performante. Portofoliul de produse Up România include tichetele de masă, tichetele cadou, tichetele de creșă și tichetele sociale.

Comments

comments

Adauga un comentariu