Programul de Mentorat – Auchan-sa la autonomie Adaugat pe November 11, 2015 de admin

0

V-am promis povesti de succes pentru proiectul de mentorat in parteneriat cu Auchan Berceni si acum ne bucuram sa revenim cu rezultate frumoase. Trei dintre tinerii angajati in programul de mentorat, ne-au povestit, alaturi de mentorii lor, despre cum decurge o zi de lucru la Auchan, unde ei dobandesc noi aptitudini si competente profesionale. Povestile lor in continuare.

DJ

Articol_DJDJ este unul dintre angajatii nostrii de nadejde. Povestea lui este si va ramane o lectie de atitudine pozitiva si perspectiva pentru viitor pentru toata lumea din atelier. La departamentul nostru de reconditionare si-a demonstrat harnicia si ne-a impresionat cu interesul pe care l-a aratat pentru beneficiarii finali ai proiectelor de donatii de echipamente IT. Ca si colegii lui din stagiul de practica, DJ lucreaza 6 saptamani in echipa Auchan Berceni ca stagiar. Doua dintre aceste saptamani, a lucrat pe rand la fiecare raion pentru a invata despre activitatile din magazin si pentru a-si gasi locul preferat. Pentru DJ acesta a fost raionul de sarate, unde, cel mai des, aranjeaza marfa la raft sau da preturi produselor. Bineinteles, il are aproape pe mentorul sau, Adrian Iacomi, care il indruma atent dar este foarte prietenos. In ciuda impedimentului de vorbire, DJ se intelege foarte bine, atat cu Adrian cat si cu cele cinci doamne din echipa lui. Fiecare zi are provocarile ei, dar, impreuna cu echipa DJ poate invata sa le depaseasca. Iti uram sa iti pastrezi atitudinea pozitiva DJ, cu ea ai sa impresionezi intotdeauna.

Mihai

Articol_MihaiMihai are o personalitate foarte prietenoasa si rabdatoare. In parcursul lui de insertie, a preferat sa lucreze la departamentul remesh unde pregatea materialele pentru croit. Acum, dupa ce a petrecut doua saptamani facand turul raioanelor din Auchan, s-a decis sa ramana la dulciuri. Pasiunea lui, luand in considerare faptul ca intotdeauna da tonul atat la cantat cu ocazia onomasticii colegilor din atelier, cat si la dulcele de dupa. Aceiasi spirit de prietenie il dezvolta acum si in echipa de la Auchan, unde lucreaza cu mentorul lui Raluca Bucsa. Alaturi de ea si ceilalati colegi de pe raion, Mihai invata munca de retail si nu da inapoi. Raluca il indruma cu atentie si incearca sa ii formeze cat mai multe deprinderi care sa il ajute sa fie cat mai autonom. Ea, ca si ceilalti mentori, s-au oferit voluntari sa lucreze in acest proiect, pentru care au avut un parcurs de formare cu un responsabil de insertie al AFF. Ne bucuram pentru Mihai si l-am putut vedea cum dobandeste deprinderi si abilitati noi atat la noi in atelier, cat si acum, la Auchan.

Mihaela

Articol_MihaelaMihaela a fost dintotdeauna o luptatoare. Cat timp a lucrat in atelier ea a ales sa lucreze cot la cot cu baietii de la dezmembrare, unde munca presupune un efort fizic destul de mare. Mai mult, Mihaela se ambitioneaza sa se intreaca cu colegii ei cateodata cand vine vorba de harnicie sau eficienta si nu se sfieste de la lucru. Totusi, desi ii place sa pastreze aparenta duritatii, latura ei blanda si grijulie iese la suprafata, mai ales cand vine vorba de cei apropiati. La Auchan, Mihaela a adus multa pasiune in munca ei si, alaturi de mentorul ei Iulian, a deci sa lucreze la brutarie. Din toate raioanele si sarcinile, Mihaelei ii place cel mai mult sa faca gogosi. Cu experienta pe care deja o avea in mediul de brutarie si harnicia cu care ne-a obisnuit, Mihaela s-a integrat repede in echipa. „Daca ii place locul e pentru ca ii plac si oamenii de acolo”, ne-a spus Iulian despre ea, explicand ca desi e mai greu sa ii castigi increderea, odata ce o dobandesti, poti conta pe ea. „Pot si fara sa stiu”, ne spune Iulian ca este motto-ul ei atunci cand e hotarata. Bravo Mihaela! Pastreaza atitudinea de „nimic nu e prea greu”!

Comments

comments

Adauga un comentariu