Marius – Noul coleg de la dezmembrare Adaugat pe April 6, 2015 de admin

0

Desi procesul de angajare in atelierele de insertie poate parea complicat, criteriul care a stat dintotdeauna la baza procesului de selectie a fost si va ramane motivatia persoanei. La Ateliere Fara Frontiere ne dorim sa ajutam oameni in dificultate dar vrem in mod special sa ii ajutam pe cei care isi doresc cu adevarat sa isi gaseasca o cale mai buna in viata.

In acest spirit, luna aceasta ne bucuram foarte mult sa vorbim cu noul nostru coleg Marius. Desi Marius este hipoacuzic, inca din prima lui zi de lucru ne-a impresionat cu vointa si entuziasmul lui deosebit la locul de munca. Astfel, am schimbat putin formula obisnuita de interviu si l-am rugat pe Marius sa ne scrie cateva cuvinte despre el.

AFF: Buna Marius. Bine ai venit! ne bucuram sa te avem coleg. Cum ai aflat de Ateliere Fara Frontiere?

M: Am aflat ca se faceau angajari la Ateliere Fara Frontiere prin Motivation Romania. Ei mi-au spus despre voi, m-a interesat, asa ca am venit la interviu.

AFF: Si ce anume te-a convins sa vii la noi?

M: Mi-am dorit intotdeauna sa am un loc de munca decent. Am considerat ca Ateliere Fara Frontiere poate fi un astfel de loc. Datorita dificultatii mele de a ma exprima, imi este foarte greu sa imi gasesc un loc de munca bun.

AFF: Ai mai lucrat in alte locuri unde ai avut dificultati?

M: Da. Am mai lucrat in multe alte locuri. Am mai lucrat in constructii ca zidar, zugrav, electrician. Am lucrat si in tipografie pe carton, tamplarie de mobila si montaj, dar nu foarte mult timp intr-un loc.

AFF: La noi in atelier ce iti place in mod deosebit?

M: Imi place la departamentul de dezmembrare. Imi place ideea de reciclare si imi place si ca manipulant.

AFF: Te-ai obisnuit cu postul tau? Cum ai descrie primele zile?

M: Foarte utile. Am invatat foarte mult chiar de la inceput.

AFF: Am vazut ca deja te intelegi bine cu noii colegi. Faceti o echipa buna?

M: Din punctul meu de vedere da. Incep sa ma obisnuiesc cu ei si ei cu mine incet incet. Sunt multumit.

AFF: Ce iti doresti sa faci pe viitor, dupa parcursul de insertie?

M: Orice. Vreau sa invat cat mai mult si sa pot lucra undeva stabil.

AFF: Urmaresti sa obtii si o calificare anume?

M: Bineinteles. Poate ceva in constructii pentru ca am mai lucrat si cunosc, dar vreau sa invat orice imi poate fi util.

AFF: Ai vreun hobby? O pasiune?

M: Sigur ca da! Imi plac fotbalul si competitiile auto. La fotbal iesim impreuna cu colegii de la atelier si concursurile auto le urmaresc la TV.

AFF: Iti multumim Marius. Ne bucuram sa te avem in echipa noastra si speram sa iti pastrezi entuziasmul si harnicia. Cu siguranta te vor duce departe.

Comments

comments

Adauga un comentariu