Marian Vasile s-a angajat la Preturi Pentru Tine Adaugat pe February 3, 2015 de admin

0

De fiecare data cand unul dintre colegii nostrii din echipa isi gaseste un loc de munca, ne face deosebita placere sa sarbatorim si sa vorbim despre reusita lui. Astazi ne bucuram sa anuntam ca Marian Vasile s-a angajat la Preturi Pentru Tine.

Dupa cum angajatii si partenerii nostrii stiu, procesul de insertie la Ateliere Fara Frontiere presupune un parcurs de 2 ani, timp in care noi ca si organizatie oferim atat un loc de munca stabil cu toate actele si darile platite corect, cat si consiliere si asistenta profesionala pentru a-i ajuta pe oamenii din atelier sa isi gaseasca drumul spre o viata mai buna.

Astfel ajungem si la partea esentiala a aceastui drum si anume gasirea unui loc de munca si reintegrarea pe piata conventionala a muncii.

Cu aceasta ocazie, ne-am luat putin timp sa stam de vorba cu Marian despre primele sale impresii de la noul loc de munca:

 

AFF: Marian, ne bucuram foarte mult de reusita ta. Spune-ne cateva vorbe despre cum este noul loc de munca.

M: Imi place mult la Preturi Pentru Tine. Ma duc la servici cu placere. Fac 10 minute pe jos de acasa. E aproape.

AFF: De cand ai inceput?

M: Am inceput in Noiembrie, pe 10. Atunci mi-au facut contractul. E foarte bine. Am avut o evaluare de craciun si am luat si o prima atunci.

AFF: Ce faci acolo? Care sunt indatoririle tale?

M: Eu pun etichete pe haine. In principiu, primim marfa neetichetata, o sortam, punem preturi si apoi o distribuim mai departe.

AFF: Am inteles. Si lucrezi intr-o echipa?

M: Da. Suntem 21 de colegi care lucram la etichetare. Suntem destul de multi.

AFF: Si cum te impaci cu ei? Te-ai integrat putin in colectiv?

M: Da. Suntem distribuiti in grupe de cate 3 in fiecare zi si mai vorbim in timpul programului si mai ales dupa. Schimband grupele des ajungem sa ne cunoastem toti repede. Sunt oameni de treaba.

AFF: Apropo de program, cate ore lucrezi?

M: Pai programul este de la 8 la 18 dar avem si  pauze destule. Inafara de asta avem o norma de 2000-3000 de etichete de pus zilnic.

AFF: Si cum faci fata? Esti multumit?

M: Da. Pot face fata. Sunt multumit de norma. Avem si un supraveghetor care se ocupa de noi. Sunt seriosi, este cea mai mare hala pentru imbracaminte din Romania.

AFF: Impresionant. Stii ce se intampla cu hainele dupa ce le etichetati?

M: Se distribuie catre 89 de magazine. Merge foarte bine.

AFF: Ok Marian. Ne bucuram sa auzim ca esti multumit de noul loc de munca si suntem incantati ca ai reusit sa te integrezi. Iti multumim pentru timpul pe care l-ai petrecut alaturi de noi in atelier si iti dorim un viitor de succes.

Comments

comments

Adauga un comentariu