Laureatii Auchan-sa la educatie Adaugat pe November 21, 2012 de Editor

0

Desfasurat in perioada 17 octombrie – 21 noiembrie proiectul Auchan-sa la educatie a ajuns la etapa jurizarii si astazi la cea a anuntarii rezultatelor. Jurizarea a avut loc la Auchan Militari, juratii fiind reprezentati Auchan Romania, Auchan Militari dar si un reprezentant Ateliere Fara Frontiere. Au fost inscrise in total 28 de proiecte dintre care 3 din pacate nu au fost eligibile.

Rezultatele finale

Au fost premiate 17 proiecte depuse de 16 structuri si carora li se vor dona 100 de calculatoare

CLICK AICI PENTRU LISTA LAUREATILOR

Calculatoarele vor fi livrate de catre Ateliere Fara Frontiere incepand cu 28 noiembrie, (28 nov, 29nov, 3 decembrie ) iar pe 7 decembrie va avea loc si ceremonia oficiala de premiere la care asteptam toti laureatii alaturi de reprezentanti ai Auchan Militari si Ateliere Fara Frontiere

Despre Auchan Romania

Pe 7 noiembrie 2006, a fost deschis primul hipermarket Auchan, la Bucuresti, in cartierul Titan. In urmatorii ani, alte 8 magazine si-au deschis portile pentru locuitorii din Targu Mures, Cluj, Piteşti, Suceava, Bucuresti – Militari, Timisoara, Constanta si Craiova.

Odata cu deschiderea de anul acesta de la Iasi, numarul de magazine din cadrul retelei din Romania a ajuns la 10.

Peste tot unde este prezent, Auchan a realizat cele mai mari hipermarketuri din oras, cu alei largi, cel mai mare numar de case, o gama foarte larga si diversificata si, mai ales, toate preturile mici, in permanenta, gratie conceptului sau de discount generalizat.

Auchan Romania: o companie in spiritul Dezvoltarii Durabile

Auchan Romania, la fel ca toate cele 12 tari din cadrul Grupului Auchan, se angajeaza sa fie o companie responsabila prin adoptarea unui comportament etic fata de clientii sai, fata de angajati, fata de furnizori, fata de societatea civila si totodata sa actioneze pentru protejarea mediului inconjurator. Actiunile sale de responsabilitate sociala vizeaza atat colaboratorii – conditii de munca, egalitate de sanse, formari, cat si societatea civila – prin donatii, ajutoare umanitare, proiecte pentru comunitatile locale.

Comments

comments

Adauga un comentariu