Jurnal de Colectare – Groupama Adaugat pe February 2, 2015 de admin

0

Orice motor are nevoie de o sursa de energie si acelasi principiu se aplica si activitatii noastre. In cazul Ateliere Fara Frontiere, carburantul sunt DEEE-urile colectate de la companii responsabile si in consecinta, luna aceasta va prezentam un scurt jurnal despre cum se desfasoara o astfel de colectare.

Groupama_1

Totul porneste de la nevoia fireasca a companiilor de a inlocui echipamentele IT vechi, care ajung sa le umple spatiile de depozitare in mod inutil. In luna Ianuare, Groupama Asigurari, un client care a mai apelat la serviciile noastre in trecut, ne-a chemat din nou pentru o colectare.

 

 

 

Colectare_1_resized

Astfel, dis de dimineata, echipa de colectare intra in actiune. In atelier este agitatie si galagie si toata lumea se pregateste de lucru. Nicu deschide portile si Marian porneste duba. Toata lumea e pregatita pentru confruntarea cu aglomeratia din trafic.

 

 

 

 

Groupama_2Odata ajunsi la destinatie, echipa face planul pentru sortarea echipamentelor in masina si afla de unde trebuie sa aduca monitoarele si unitatile centrale. Iulian si Nicu discuta despre vreme si trafic. Vremea s-a mai incalzit si desi inca este iarna, frigul nu e o problema foarte mare si nici poleiul nu mai ingreuneaza drumul.

Echipamentele sunt numarate si sortate. Sunt destul de multe, este o colectare buna. Colegii deja discuta despre care pot fi reconditionate si care vor fi reciclate. Duba se umple repede chiar daca echipamentele sunt grele.

Colaj_colectare_groupama

 

Groupama_4_resized2Calculatoarele sunt incarcate si echipa e gata de plecare. Le multumim din nou pe aceasta cale partenerilor de la Groupama Asigurari pentru echipamente si pentru alegerea serviciilor noastre.
 
 
 
 
 
 
 

Reamintim pe aceasta cale tuturor clientilor si partenerilor ca eforturile Asociatiei Ateliere Fara Frontiere au ca scop final reutilizarea acestor echipamente, nu doar reciclarea sau distrugerea acestora. Alegand sa lucrati cu noi, ajutati dezvoltarea educatiei moderne prin micsorarea decalajului IT intre mediul rural si urban.

7M4A7171

Comments

comments

Adauga un comentariu