Ion Gurau s-a angajat la Freyrom Adaugat pe January 29, 2014 de admin

0

Ion a lucrat la Ateliere Fara Frontiere aproape doi ani de zile. A ajuns sa lucreze in cadrul asociatiei prin intermediul celor de la ALIAT. Inainte de a ajunge in cadrul asociatiei a lucrat la mai multe firme de constructii fara contract individual de munca.

Munca lui s-a facut remarcata inca de la inceputul activitatii sale in atelier. Integrarea si adaptarea lui in echipa a fost facuta foarte repede, atat din punct de vedere social cat si profesional. A lucrat in cadrul departamentului dezmembrare si ocazional amenajari, unde si-a indeplinit cu succes indatoririle prevazute in fisa postului, dovedind punctualitate, seriozitate, constiinciozitate, a respectat deadline-urile, a raspuns cu seriozitate oricarei solicitari, s-a implicat in procesul de productie.

A absolvit Scoala Profesionala cu profilul in constructii, obtinand calificare de instalator in constructii. Timp de 6 ani a lucrat in constructii ca lacatus, fara calificare in aceasta meserie.

A fost foarte bucuros sa lucreze la AFF deoarece a avut sansa sa-si continue intalnirile saptamanale cu terapeutul, sa isi rezolve problemele sociale si sa obtina o diploma de calificare in meseria de sudor. Dupa ce a obtinut diploma de sudor, a si inceput sa puna in practica aceasta meserie in cadrul companiei Freyrom.

Din luna ianuarie lucreaza in cadrul companiei Freyrom si este foarte fericit pentru aceasta reusita.

Comments

comments

Adauga un comentariu