Groupama Asigurari-partenerul cel mai sigur! Adaugat pe October 11, 2016 de admin

0

Povestea noastra comuna cu Groupama a inceput inca din anul 2009, la infiintarea atelierului de insertie din Bucuresti, cand nou infiintata “Groupama Asigurari” a acceptat sa asigure imobilul si prima duba a asociatiei. De atunci, am avut multe activitati impreuna, am colectat de la Groupama echipamentele iesite din uz de la Bucuresti, au sprijinit proiectul Bio&co si, iata, ca din luna iulie sediul central a fost prima locatie de livrare a cosurilor de sanatate bio&co de care se bucura colaboratorii companiei in fiecare saptamana, asa-numitii consum-actori !

Mai larg, sunt de subliniat eforturile Groupama precum si ale CEO-ului companiei, domnul François Coste, in domeniul de CSR, in cadrul Camerei de Comert Franco-Romane (CCIFER), si nu numai.

pot-groupama-2

François Coste – introducere la tematica voluntariatului la masa rotunda

Prin urmare, pe langa faptul ca domnul Coste este responsabilul grupului de lucru « Responsabilitate Sociala » CCIFER, Groupama a oferit, in data de 7 septembrie,  « POT-ul » (evenimentul de networking lunar al CCIFER) asociatiilor membre CCIFER, pentru a-si prezenta proiectele catre membrii Camerei prin intermediul standurilor expozitionale, precum si o tombola foarte apreciata.

In paralel au organizat o masa rotunda pentru dezbaterea pe tema statutului voluntarului si aplicabilitatii Legii nr. 78/2014 in Romania, in care au intervenit Raed ARAFAT, Presedintele Fundatiei pentru S.M.U.R.D, Mitra si Wargha ENAYATI, fondatorul Retelei Private de Sanatate “Regina Maria” si Georgiana MIRON, Director Marketing si Comunicare la Groupama.

pot-groupama-4

Norocoasa castigatoara primeste premiul Ateliere Fara Frontiere la tombola : un cos de legume bio&co

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Adauga un comentariu