Fotea Tiberius s-a angajat la Tipografia UMC Adaugat pe March 10, 2014 de admin

0

Tiberius a lucrat la Ateliere Fara Frontiere aproape un an de zile. A ajuns sa lucreze in cadrul asociatiei prin intermediul celor de la Concordia. Inainte de a ajunge in cadrul asociatiei a lucrat la negru, impartea pliante.

In cadrul atelierului de insertie socio-profesionala a lucrat la departamentul dezmembrare/reciclare, avand functia de Muncitor dezmembrare/sortare/reciclare echipamente electrice&electronice.

Din luna februarie lucreaza in cadrul Tipografiei UMC Bucuresti in functia de legator manual si este foarte fericit pentru aceasta reusita.

„Sunt bucuros ca mi-am gasit un loc de munca si lucrez intr-o echipa cu oameni buni care ma ajuta”, sunt cuvintele lui Tiberius dupa ce s-a angajat.

„Sunt surprins sa descopar persoane optimiste in ciuda handicapului lor, persoane care vor sa munceasca, care ne pot da lectii de viata. Tiberius a reusit sa se integreze in echipa inca din primele zile de munca, isi doreste sa invete lucruri noi si este foarte atent la detalii, dovedind punctualitate si seriozitate. Ma bucur ca pot oferi sprijin persoanelor aflate in dificultatea de a se reintegra pe piata muncii”. Andrei Urlan, Director General (Tipografia UMC Bucuresti).

Comments

comments

Adauga un comentariu