0

Pentru ca ne bucuram sa vorbim despre partenerii nostri de incredere si proiectele pe care le facem impreuna, luna aceasta reincepem colectarea de la una dintre companiile care ne-a ajutat dealungul anilor sa dezvoltam multe proiecte si astfel sa aducem echipamente IT si astfel sanse mai bune unui numar foarte mare de tineri.

Din 2010 si pana astazi, BRD Groupe Société Générale a contribuit la activitatea Ateliere Fara Frontiere cu o cantitate impresionanta de 7672 de tone de deseuri de echipamente electronice si electrice si au fost alaturi de noi ca parteneri in programul de donatii Assoclic, in sustinerea programului nostru de insertie, in proiectul start remesh si nu in ultimul rand in competitia noastra anuala Give IT, in cadrul careia au si castigat.

Anul acesta am repornit colectarile de la BRD GSG si din luna ianuarie am colectat aproape 1000 de echipamente de 6,33 tone, urmand sa colectam in continuare de la mai multe sedii ale bancii pe parcursul anului. Castigatori ai competitiei Give IT atat in 2013 cat si in 2014, asteptam sa vedem cum se vor descurca partenerii nostri si anul acesta in clasamentul companiilor responsabile. De asemenea, fiind parteneri AFF, BRD sunt de asemenea printre primele companii din Romania care au primit Certificatul Clickul Verde pentru sustinerea proiectelor de solidaritate digitala. Assoclic este programul principal prin care donam calculatoare tinerilor defavorizati din scoli si ONG-uri si BRD GSG ne-a sustinut in acest program.

IMG_1376colaj resizedweb

In cadrul competitiei Give IT, BRD Groupe Société Générale a castigat premiul I in 2013, cand au fost premiati cu un robot creat de beneficiarii programului Assoclic din deseuri de echipamente electrice si electronice. In 2014 au castigat din nou primul loc, luand premiu panoul artistic facut de echipa noastra.

Ceremonia de decernare a premiilor concursului „GiveIT!” a avut loc pe 27 Noiembrie, in cadrul unui atelier interactiv de informare si sensibilizare pe tema celor „3R: Reducerea deseurilor, Reutilizarea produselor, Reciclarea materialelor” dedicata companiilor si asociatiilor romane cu o actiune recunoscuta, sau pur si simplu interesate de tematica protectiei mediului si dezvoltarii durabile.

Folosim aceasta oportunitate sa multumim BRD Groupe Société Générale pentru sustinerea de pana acum si speram sa fiti alaturi de noi in continuare in cat mai multe proiecte frumoase!

Despre BRD-Groupe Société Générale

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca nr. 1 pe piaţa românească a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienţi şi operează o reţea de aproximativ 860 de unităţi. Cu peste 2,2 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de peste 25 000 POS-uri şi 1 500 ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piaţa românească a cardurilor. Cu operaţiuni de factoring de peste 960 milioane de Euro în 2014, BRD este liderul pieţei de factoring din România. Activele totale ale băncii erau, la sfârşitul anului 2014, de 45,18 miliarde RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

  • Retail banking în Franţa
  • Retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări
  • Corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori

Comments

comments

Adauga un comentariu