Colectare American International School Bucharest Adaugat pe March 5, 2015 de admin

0

Protectia mediului si sustinererea economiei sociale se invata de la varste fragede.

In luna Februarie am fost incantati sa ii primim pe elevii de la AISB la noi in Atelier, unde au putut vedea ce inseamna reciclarea si reutilizarea electronicelor uzate in mod direct. Elevii au fost foarte curiosi atat despre reciclare si reconditionarea calculatoarelor cat si despre problemele sociale pe care le adresam prin proiectele noastre.

Fiind foarte incantati de ce au vazut in atelier, copiii au organizat un eveniment de colectare la AISB, in cadrul caruia si-au invitat atat colegii cat si parintii sa aduca electronicele uzate sau defecte. AISB a participat cu o cantitate considerabila spre colectare adaugand echipamente electronice uzate folosite in toata institutia.

II felicitam pe elevii de la AISB pentru creativitatea lor in organizarea evenimentului si va prezentam cateva din desenele lor create pentru promovarea colectarii.

12141539

Multumim pe aceasta cale profesorilor si conducerii AISB pentru ca au facut acest parteneriat posibil si pentru ca incurajeaza educatia sociala si de mediu a tinerilor prin activitati extrascolare.

Comments

comments

Adauga un comentariu