Clientii responsabili remesh Adaugat pe November 11, 2015 de admin

0

De-a lungul timpului, proiectul remesh a avut numerosi clienti responsabili din Bucuresti si din tara. Totodata, produsele noastre unice, etice si utile au ajuns si in afara granitelor, lucru ce ne bucura peste masura. In multe orase europene exista proiecte asemanatoare, astfel incat la fiecare livrare internationala ne simtim mai aproape de brand-urile de upcycling de succes.

SarahPrintre clientii nostri “de peste mari si tari” se numara: Solidarity Accor (Franta), Carla&Paul (Austria), Stiftung Contact Netz (Elvetia), Stockholm Stadmission (Suedia), Sociale Innovatie Fabriek and Vakantieparticipatie (Belgia).

Carine Geboers, ambasador al  Centrului Vakantieparticipatie din Bruxelles, ne-a spus ca “nivelul produselor remesh a fost o adevarata surpriza. Nu numai ca mapele pe care le-am comandat sunt ecologice si bine lucrate, dar sunt si foarte hip. Mai mult decat atat, echipa noastra se simte bine in legatura cu aceasta colbaorare, datorita proiectului social relevant”.

Echipa asociatiei Solidarity Accor din Paris ne-a declarat: “din 2013 propunem produsele Asociatiei Ateliere Fara Frontiere angajatilor hotelurilor Accor in cadul Targului de Solidaritate de Craciun. Targul este un moment frumos care le permite asociatiilor sa le arate beneficiarilor competentele practice pe care le au. Produsele Asociatiei Ateliere Fara Frontiere sunt foarte apreciate intotdeauna, deoarece sunt frumoase si de buna calitate. Suntem foarte fericiti sa lucram si sa sprijinim proiectul remesh”.

Stien Coessens, responsabil de evenimente in cadrul asociatiei Sociale Innovatie Fabriek din Bruxelles, ne-a marturisit ca “mapele au dost un succes la conferinta noastra, fiind niste produse frumoase si utile pe care participantii s-au bucurat sa le primeasca. De asemenea, echipa remesh a adaugat logo-ul evenimentului pentru o nota personala suplimentara

Multumim! Merci beaucoup! Danke sehr! Tack så mycket!

Comments

comments

Adauga un comentariu