Castigatorii Assoclic 2014 etapa 2 Adaugat pe December 16, 2014 de admin

0

La un record de candidati, un record de castigatori! Asa s-ar putea traduce experienta jurizarii proiectelor din aceasta etapa Assoclic, ultima din anul 2014.

Dintre cele 254 de candidaturi eligibile, nu mai putin de 162 au fost premiate de juriul care a dorit astfel sa ofere o sansa cat mai multor proiecte de a demara la inceputul anului viitor.  Chiar daca cele 500 de echipamente IT alocate acestei editii par un numar mic in comparatie cu cele 2.572 de calculatoare cerute in total, avem incredere ca este doar inceputul pentru multe proiecte valoroase care vor prinde viata cu ajutorul lor, si care se vor dezvolta si mai mult in anii ce urmeaza.

Multumim membrilor juriului pentru toata munca depusa in ziua de 11 Decembrie in sprijinul beneficiarilor programului ASSOCLIC, si prietenilor nostri de la Romanian-American Foundation din Bucuresti, care ne-au gazduit si de aceasta data cu multa caldura.

Felicitam castigatorii, si asiguram toti participantii de toata admiratia noastra pentru ideile frumoase si efortul depus!  Ne dorim sa va putem sprijini initiativele si in viitor, asa ca va asteptam cu drag si in editiile urmatoare ale programului ASSOCLIC.

Lista de castigatori poate fi gasita aici

 

Assoclic 2014 – Etapa II este organizat de asociatia Ateliere Fara Frontiere, cu sprijinul financiar al Kaufland Romania si BRD-Groupe Société Générale.

Beneficiaza de asemenea de sprijinul operational oferit de: ECOTIC, DHL Express Romania, Romcarton, Techsoup Romania, CD Press, Romania Pozitiva si Stiri ONG.

Comments

comments

Adauga un comentariu