Campania de strangere de fonduri pentru Educlick 1/2017

Thumbnail Educlick 1_2017

RomanaEnglishFrancais

Pentru companii : ajutati-ne sa donam 500 de calculatoare pentru a sprijini educatia in comunitatile defavorizate ale Romaniei!

Intre 05 aprilie si 15 mai, ne puteti ajuta in lupta impotriva analfabetismul digital si a decalajului educational, contribuind financiar printr-o sponsorizare la proiectul Educlick 1/2017. Aceasta sponsorizare ne va ajuta sa donam in luna mai 500 de calculatoare reconditionate la circa 80 de asociatii si scoli din comunitatile defavorizate ale Romaniei.

Puteti alege una dintre optiunile de mai jos, concepute pentru a da fiecarei companie o oportinate de a se implica alaturi de noi in lantul de solidaritate digitala:

  • Cu 1.000 de lei, sponsorizati 1 beneficiar (in medie 6 calculatoare). Logo-ul companiei va fi pe website-ul Educlick + 1 post Facebook va prezenta elevii copiilor scolii / organizatiei beneficiare, mentionand numele companiei dvs.
  • Cu 3.000 de lei, sponsorizati 3 beneficiari. Logo-ul companiei va fi pe website-ul Educlick + 1 post Facebook va prezenta elevii copiilor scolii / organizatiei beneficiare, mentionand numele companiei dvs.  Compania va fi promovata la ceremonia de premiere care va avea loc in cursul lunii mai la atelierul de insertie dinBucuresti al Ateliere Fara Frontiere.
  • Cu 5.000 de lei, sponsorizati 5 beneficiari. Logo-ul companiei va fi pe website-ul Educlick + 1 post Facebook va prezenta elevii copiilor scolii / organizatiei beneficiare, mentionand numele companiei dvs. Compania va fi promovata la ceremonia de premiere care va avea loc in cursul lunii mai la atelierul de insertie dinBucuresti al Ateliere Fara Frontiere. Compania va fi reprezentata de un angajat in cadrul juriului de selectie Educlick 1/2017 care va avea loc in data de 03 mai.
  • Cu 10.000 de lei, sponsorizati 10 beneficiari. Logo-ul companiei va fi pe website-ul Educlick + 1 post Facebook va prezenta elevii copiilor scolii / organizatiei beneficiare, mentionand numele companiei dvs. Compania va fi promovata la ceremonia de premiere care va avea loc in cursul lunii mai la atelierul de insertie dinBucuresti al Ateliere Fara Frontiere. Compania va fi reprezentata de un angajat in cadrul juriului de selectie Educlick 1/2017 care va avea loc in data de 03 mai. Veti primi in plus cadouri speciale si responsabile de la celelate proiecte al Ateliere Fara Frontiere: genti remesh „revent” penru angajatii companiei dvs. (max 50 buc) si 4 cosuri de legume Bio&Co pentru participantul la jurizarea. Vom posta un articol pe site-ul Educlick, preluat in newsletterul Ateliere Fara Frontiere, despre sprijinul companiei. Compania va fi promovata de asemenea in raportul anual de activitate 2017.

Contributia companiei dvs. va fi realizata printr-un contract de sponsorizare, al carui model va vom furniza, care va permite companiei dvs. de a beneficia de o deducere a sumei donata din impozitul pe profit al anului, in lmita a 0,5% din Cifra de Afaceri anual 2017 sau 20% din impozit pe profit, in conformitate cu legislatia din Romania asupra sponsorizarii stipulata in Legea Nr.  32/1994 modificata si suplimentata.

Contactati-ne pentru a deveni partener si pentru mai multe informatii:
Patrick Ouriaghli, patrick [at]atelierefarafrontiere.ro, tel: +40 314 259 010

Puteti de asemenea preda catre Ateliere Fara Frontiere calculatoarele pe care doriti sa le casati, impreuna cu celelate DEEE (Deseuri de Equipamente Electriice si Electronice) care ocupa spatiu in birourile dvs. Suntem operator autorizat pentru colectarea, reconditionarea pentru reutilizarea si reciclarea acestor deseuri. Astfel, va debarasati in mod gratuit, prietenos cu mediul si legal de deseurile dvs. si sunteti primul participant al lantului de solidaritate digitala Educlick.

Daca doriti sa programati o colectare, completati formularul aici sau scrieti la colectare[at]atelierefarafrontiere.ro