0

Pe 28 noiembrie 2016 Asociatia Ateliere fara frontiere a organizat  un atelier de educatie pentru sanatate care se adreseaza parintilor cu copii mici din medii defavorizate in cadrul programului Bio&co de solidaritatea alimentara si educatie pentru o nutritie sanatoasa.

Obiectivul activitatii  a fost educatia privind adoptarea unui stil de viata sanatos, formarea si dezvoltarea in randul parintilor a unor comportamente sanogene in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa.

DGASMB ne-a primit cu caldura la Complex De Servicii Sociale Ominis, unde au participat 40 de mamici, bunici si copii: am gatit impreuna o supa de legume (de la Bio&co bineinteles!), o prajitura si am facut concurs de colorat legume si fructe, o degustare de legume si fructe crude.

Mamicile au luat acasa preparatele culinare, impreuna cu retete, si alte materiale educative.

De copii s-au ocupat partenerii nostri de la Asociatia MaTKA cu animatii , jocuri minunate si activitati cu privire la o alimentatie sanatoasa.

Asociatia Ovidiu Ro le-a adus copiilor cadou cate o carte “Sa mancam multe culori!” de la Caravana Pofta de Carte si i-a delectat pe cei mici cu o sesiune de citit interactiv cu glas tare !

Ateliere Fara Fontiere s-a ocupat de atelierul de gatit cu mamicile, care au dus acasa retete simple dar deosebit de bune si, sigur, de sanatoase!

Mamicile erau avide de sfaturi, de a schimba pareri si retete iar copiii foarte incantati de activitatile haioase si de cadourile educative !

Multumim partenerilor nostri Lydia Organic care au facut posibila aceasta intalnire , pe care am vrea sa o dezvoltam pe viitor intr-o serie de activitati recurente de-a lungul anului 2017 !

Regasiti albumul cu toate fotografiile ale atelierului pe pagina noastra de facebook Bio&co.

 

Comments

comments

Adauga un comentariu