Angajatii Deloitte alearga pentru economia sociala Adaugat pe November 11, 2015 de admin

0

In luna septembrie prietenii de la Deloitte si-au pus incaltarile de donatori marinimosi si au iesit la un cros pentru sustinerea insertiei sociale si astfel pentru angajatii nostri din atelier.


DSC_9105

Startul s-a dat la 10:30 in parcul Herastrau si pana dupamiaza angajatii Deloitte alergasera deja un total de peste 100 de kilometri. Dupa efort si rezultate: 5450 de lei donati, o suma impresionanta  pentru o astfel de actiune dar stiam ca prietenii de la Deloitte au fost ambitiosi si bineinteles ca nu au dezamagit.

 

Mai mult, ne-au impresionat si cu vorbele lor de bucurie, pe care vi le prezentam si voua, acum, dupa finish line.

 

DSC_9221În primul rând, felicit iniţiativa colegelor mele care, prin organizarea acestui eveniment, au informat toţi colegii din Deloitte despre existenţa asociaţiei Ateliere Fără Frontiere şi implicarea acesteia în dezvoltarea societăţii. Mă bucur că, în felul acesta, am putut contribui în număr mare la susţinerea asociaţiei în derularea proiectelor cu scopul de inserţie socio-profesională pentru angajaţi.

 

Sunt un corporatist “neveritabil”, care nu participă în mod regulat la evenimente sportive de tip curse de alergare. Această iniţiativă a reuşit să mă mobilizeze şi să mă determine să fiu mai atentă în viitor la organizarea evenimentelor de această natură.

 

Încurajez tinerii din mediul corporatist să organizeze şi să participe la acest tip de manifestări, întrucât, în drumul dezvoltării profesionale şi personale, au responsabilitatea de a contribui şi la dezvoltarea celor din jur, iar evenimentele precum Impact Day reprezintă ocazia potrivită de a o concretiza.

 

“Life is a gift and it offers us the privilege, opportunity and responsibility to give something back by becoming more.” (Anthony Robbins)

 

Atena-Laura Mitucă

DSC_9243

Să petrec o zi de vineri în afara biroului, alergând pentru o cauză nobilă, alături de colegii mei, a fost o experiență foarte plăcută, energizantă și mai ales productivă având în vedere că am adus un zâmbet pe buze oamenilor aflați la nevoie.

 

 

 

Florina-Iulia Dascălu

 

Mulțumim frumos pt inițiativă. A fost o deosebită plăcere să particip la această competiție și cred că ar fi frumos să mai avem astfel de campanii.

 

Vă mulțumim pt implicare și susțin astfel de demersuri și pe mai departe.

Raluca Stoica

 

DSC_9292A fost o dimineață specială, într-o atmosferă degajată în compania colegilor și prietenilor, care și-au propus împreună să ofere un ajutor real şi imediat unei cauze umanitare.

Mircea Rozorea

 

Le multumim inca odata pe aceasta cale tuturor alergatorilor si donatorilor pentru efortul lor si mai ales pentru sustinerea pe care o ofera pentru Ateliere Fara Frontiere si pentru economia sociala.

Comments

comments

Adauga un comentariu