0

De mai bine de o luna, cativa angajati din echipa AFF iau cursuri de actorie cu o echipa dinamica si inimoasa care ne ajuta probono sa ne dezvoltam increderea in noi si in ceilalti, prin jocuri si tehnici de teatru. Stefana, Madalina si Ninel de la Dream&Act, voluntari la AFF, vin cu entuziasm in fiecare saptamana la ateliere : fara sa ne dam seama, am dobandit incredere in noi, nu mai suntem incordati cand vorbim in public, descoperim calitati pe care nu stiam ca le avem si pregatim o surpriza pentru aniversarea AFF din luna mai !

echipaDA“Dream& Act este mai mult decat o scoala de actorie , este o scoala de viata, unde dobandim lucruri pe care le aplicam in viata noastra de zi cu zi. Este locul in care ne reamintim sa fim noi insine, sa ne jucam, sa ne bucuram de fiecare clipa, sa radem mai mult, sa fim actorii propriei vieti.

Am infiintat scoala de actorie Dream & Act pentru a oferi oamenilor de orice varsta, ocazia sa se descopere si sa devina cea mai buna varianta a lor in cel mai usor si cel mai placut mod posibil: prin joaca.

Misiunea noastra este ca prin cursurile, seminariile si workshopurile pe care le organizam sa cream contextul potrivit pentru ca oamenii sa se simta in siguranta, sa se deschida la nou, sa se cunoasca mai bine, sa-si descopere punctele forte, sa invete sa faca fata diverselor provocari ale vietii si sa aiba curajul sa treaca la actiune pentru implinirea visurilor lor.

De la inceput dorinta noastra a fost sa cream o comunitate prin care sa ii inspiram si sa-i motivam pe ceilalti, sa-i incurajam sa se dezvolte, sa avem o contributie la transformarea si evolutia lor. Pentru ca suntem recunoscatori, pentru ca suntem sensibili la bucuria pe care o putem aduce oamenilor si pentru ca ne place sa impartasim din ceea ce am invatat, ne-am implicat in cateva proiecte de responsabilitate sociala.

Am incheiat un parteneriat cu AFF si prin cursurile de actorie organizate pentru persoanele aflate in dificultate ne-am propus sa ii incurajam sa aiba mai multa incredere in sine, sa le aratam ca se poate, sa ii facem sa se descopere si sa realizeze ce talente au in ei, sa le aratam ca atunci cand iti doresti ceva, totul este posibil.

Este un curs practic, in care, prin exercitii specifice , cursantii isi imbunatatesc dictia, atitudinea corporala, dezinvoltura, reusesc sa comunice si sa empatizeze mai bine cu ceilalti, sa isi gestioneze emotiile si sa se adapteze mai bine la diverse situatii de viata.

Noi ne propunem astfel sa atragem cat mai multe persoane, companii sa se implice in dezvoltarea si integrarea in societate a persoanelor cu dificultati sau dizabilitati. Credem ca putem schimba oameni, ca putem schimba vieti, ca putem schimba destine…si chiar un rol mic poate avea un impact imens!”

Comments

comments

Adauga un comentariu