Am lansat geanta de bicicleta rebicycle Adaugat pe July 7, 2015 de admin

0

Joi, 2 iulie 2015, am avut bucuria de a prezenta geanta de bicicleta rebicycle la Gradina cu Filme din Piata Lahovari nr. 7, in cadrul evenimentului “Meet and greet remesh”.

Geanta a fost creata dupa schita lui Ghennadii Tautul, castigatorul concursului de design lansat de Ateliere Fara Frontiere la sfarsitul lunii aprilie. Ghennadii este student la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si a declarat ca fiind ciclist, i-a placut tema concursului, iar materialele publicitare folosite la confectionarea gentii au fost un stimul de a crea un produs eco si fashion in acelasi timp. Premiul este pe masura: O bicicleta reconditionata oferita de COBI Bicycle, pe care o va personaliza dupa bunul plac, faima si fani: geanta va purta numele lui!

Misiunea juriului nu a fost deloc usoara, avand in vedere ca am primit mai mult de 30 de schite. Raluca Hagiu  (redactor sef Unica), Emilia Barbu (project manager ROD), Miruna Macri (art director Publicis), Roxana Albon (responsabil productie atelier remesh) si Costel Iftime (cofondator COBI Bicycle), au analizat si punctat atent fiecare schita, criteriile cele mai importante de departajare fiind simplitatea design-ului si “capacitatea” gentii desenate de a fi confectionata in proportie de 75% din materiale publicitare recuperate.

La evenimentul de lansare, invitatii au fost provocati la un exercitiu de creativitate si au confectionat cerceri, brelocuri, coliere si brose din componente IT si bucati de banner ce nu mai pot fi folosite. Totodata, acestia au participat si la o tombola surpiza, in urma careia s-au acordat trei premii remesh – o tolba recup, un sort de bucatarie resort  si o geanta revent.

Dupa prezentarea gentii si a castigatorului concursului, odata cu lasarea serii, trupa indie-pop We Singing Colors ne-a cantat si incantat timp de o ora. Versurile melodiei lor, „Cantec de seara”, au fost imprimate pe un banner ce anunta evenimentul si pe care urmeaza sa il transformam in produse-amintiri unice, etice si utile.

Atat concursul, cat si evenimentul de lansare, au fost organizate cu sprijinul sponsorului Renault Romania, companie care ne-a fost mereu alaturi si careia vrem sa ii multumim si aici!

In continuare puteti vedea galeria foto de la eveniment.

Am lansat geanta de bicicleta ReBiCycle!

Posted by Remesh on Friday, July 3, 2015

Comments

comments

Adauga un comentariu